top of page

FAQ

 • Waar moet ik rekening mee houden bij het huren van een jacuzzi?
  Een spa plooit niet en weegt te veel om te dragen en/of op te tillen: Onze jacuzzi's hebben gemiddeld een oppervlakte van 2 m op 2 m en een hoogte van 85 cm. Wij leveren onze jacuzzi's op een karretje. Dit karretje is 95 cm breed en heeft een lengte van 2m 90 cm. De hoogte ervan bedraagt 25 cm. Gelieve dus rekening te houden met een doorgang van minstens 1 m breed en 2m 25 hoog. (uitgezonderd Ibiza: 2m 35 hoog) Ook trappen of scherpe bochten vormen een moeilijkheid bij het leveren van de jacuzzi. Twijfelt u of u een jacuzzi kan plaatsen? Contacteer ons telefonisch op het nummer +32 497 680470 of mail foto’s en afmetingen naar info@jacuzziplezier.be Opgelet: Indien een jacuzzi niet geplaatst kan worden wegens geen rekening gehouden te hebben met de grote van de spa, worden de verplaatsingskosten aangerekend. Uiteraard doen wij er alles aan om de gewenste spa toch te plaatsen.
 • Wat moet ik voorzien bij het huren van een jacuzzi?
  1. Een tuinslang TIP : Om tijd te winnen, vult u de jacuzzi best met warm water. (Voorzie de nodige koppelingen om dit mogelijk te maken) 2. Een vrij stopcontact ( minimum 16 Amp ) Maakt u gebruik van een verlengdraad, rol deze dan volledig af.
 • Hoe lang duurt het voordat de jacuzzi opgewarmd is?
  Wij raden altijd aan van de jacuzzi te vullen met warm water zo kan u sneller genieten van de jacuzzi of een combinatie te doen van de twee. Indien u deze vult met koud water mag u toch zeker op een 15 tal uurtjes rekenen, afhankelijk van de buitentemperaturen.
 • Hoe bestel ik een jacuzzi?
  Wanneer u weet welke jacuzzi u wilt huren kan u ons bellen: Johan: (+32) 497 68 04 70 Caroline: (+32) 472 20 10 42 Of mailen naar info@jacuzziplezier.be Wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen.
 • Hoe verloopt de betaling?
  U kan betalen met: - overschrijving (minimum 4 dagen op voorhand) - cash (bij levering van de jacuzzi) Voor de transportkosten rekenen wij €20 aan + éénmalig de afstand in km x €1. U betaald enkel de heenreis (terwijl de afstand in totaal 4 keer wordt afgelegd. ) Voorbeeld: Temse (locatie magazijn) → Mortsel = 31km * €1+ €20 = €51 Opgelet De waarborg wordt altijd cash bij levering gevraagd. Deze bedraagt standaard €100. Voor verenigingen wordt een waarborg van €250 gevraagd.
 • Doen jullie soms acties?
  Jazeker! Houd zeker onze facebook pagina in de gaten voor al onze acties & promo's
 • Wat kan u van jacuzziplezier verwachten?
  Al onze jacuzzi's worden geleverd door een enthousiast en ervaren team. Een spa wordt geleverd met cover en een mandje met producten om het water proper te houden. Daarnaast zijn we gedurende gans de huurperiode beschikbaar voor vragen. Wat moet u doen ? De spa vullen met water en genieten.
 • Hoe gebeurd de ophaling van de jacuzzi?
  Laat de jacuzzi in het stopcontact steken, zodat wij de werking van jets en verlichting kunnen controleren. Bij levering spreken wij met u af wanneer wij de jacuzzi komen ophalen en waar we het water naartoe zullen pompen. Wij pompen zelf de jacuzzi voor u leeg. U geniet zo dan ook maximaal van de tijd dat u over de jacuzzi beschikt.
 • Kan ik een cadeaubon bestellen?
  Ja zeker. Iedereen is blij met zo een origineel cadeau. Om het vakantie gevoel in huis te halen. Of te genieten met twee of samen met de kinderen. Een jacuzzi is ook altijd een leuke activiteit op een feest voor jong en oud. Wenst u een cadeaubon te bestellen en iemand een unieke ervaring te geven. Hoe doe ik dit? Heel simpel vul het formulier in met de melding dat u graag een cadeaubon wenst te bestellen. U kan ook altijd mailen naar info@jacuzziplezier.be Wij helpen je graag verder wenst u een bedrag cadeau te geven of de huur van een bepaalde jacuzzi. Wij stellen de Cadeaubon op en sturen u deze door via mail. Let op deze word pas actief na het ontvangst van de betaling.
 • Hoe zit het met het verbruik van de jacuzzi?
  Het verbruik van de jacuzzi hangt van enkele factoren af: 1. de isolatie van de jacuzzi: daarom worden deze geleverd met deksel en zijn deze extra geïsoleerd. 2. de locatie van de jacuzzi: staat deze beschut of onder een overkapping dan koelt de jacuzzi trager af. 3. warm of koud water: indien u de jacuzzi vult met warm water verbruikt deze ook minder stroom. Daarom vragen wij ook altijd om de jacuzzi 24 op 24 op het stroom te laten. Indien u deze van het stroom haalt koelt de jacuzzi af en moet hij terug opwarmen. Waardoor hij meer stroom verbruikt. 4. de jets of blowers verbruiken nauwelijks stroom. 5. hoe vaker en langer de afschermkap eraf gaat, hoe hoger het energieverbruik. Bij een normaal gebruik zit ongeveer tussen de 15 tot 25 euro per week. Moesten er nog vragen of onduidelijkheden zijn mag u ons altijd contracteren. Puur uit interesse voeg ik hier nog even een link toe. "sauna, jacuzzi of infraroodcabine: hoeveel verbruikt wellness bij je thuis? https://www.hln.be/geld/sauna-jacuzzi-of-infraroodcabine-hoeveel-verbruikt-wellness-bij-je-thuis~ab432d5e/
bottom of page