HuurovereenkomstLeveringsmoment jacuzzi
Start

Einde

Weekend

Vrijdag

maandagochtend

Midweek

Maandag

vrijdagochtend

Week

Maandag

vrijdagochtendAfhankelijk van onze planning kan hiermee worden geschoven.Overzicht afmetingen jacuzziGelieve bij het kiezen van een jacuzzi rekening te houden met de afmetingen.

De jacuzzi wordt op zijn zijkant getransporteerd. Hou dan ook rekening met een minimum breedte van 1 meter en een hoogte van (breedte van de jacuzzi + 25cm). Er mogen geen trappen noch scherpe bochten voorkomen.

Twijfelt u of u een jacuzzi kan huren, gebruik dan onze expertise en vraag ons om raad. Neem een foto en mail naar info@jacuzziplezier.be. Wij helpen u met plezier.

De juiste afmetingen kan u hieronder terugvinden.

Jacuzzi

Hoogte

Breedte

Lengte

Dream

81 cm

1,70 m

2,00 m

Ibiza

80 cm

2,10 m

2,10 m

Tenerif

85 cm

1,55 m

2,15 m

Mallorca

90 cm

2,00 m

2,00 m

Dubai

90 cm

2,00 m

2,00 mDe spa-dolly die wij gebruiken voor het transporteren van onze jacuzzi’s is 95 cm breed en heeft een lengte van 2,90m. De hoogte bedraagt 25 cm.

Indien u een jacuzzi huurt en wij ter plaatse moeten vaststellen dat deze niet geplaatst kan worden, rekenen wij de kilometervergoeding vermeld op de faktuur aan.

De jacuzzi kan en mag u gedurende de verhuurperiode niet verplaatsen.

OpwarmtijdGelieve rekening te houden met een opwarmtijd van 10 tot 12uur bij normaal weer. Bij koud weer zal dit zelfs iets langer zijn.WaarborgWij vragen altijd een waarborg bij levering. Gelieve deze cash af te geven.

Particulieren

100 euro

Verenigingen

250 euroBetalingU heeft twee mogelijkheden om te betalen :Gebruik van de jacuzzi

De huurder is verantwoordelijk voor :

Los van de waarborg kunnen wij mogelijke schade die is aangericht aan het toestel en/of toebehoren volledig terugvorderen. Indien nodig gebeurt dit via gerechtelijke weg.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade veroorzaakt aan goederen van de huurder. Wij denken dan aan : vloerbedekking, vloeren, muren, poorten, tuinaanleg, tuinbekleding, …Gelieve de jacuzzi zo net mogelijk te houden. Indien deze niet proper is rekenen wij extra kosten aan.Al onze jacuzzi’s kan je aansluiten op een vrij stopcontact van 16 ampère.

De jacuzzi is voorzien van een verlengdraad van ongeveer 5m.

Alle verlengdraden die u gebruikt, moet u volledig afrollen!

U dient de jacuzzi gedurende de verhuurperiode actief te houden.Pas op met sterke drank. Vermijd alcohol of drugs tijdens het baden. Vermijd ook dat kinderen zonder toezicht in de jacuzzi zitten.U mag enkel de producten gebruiken die u van ons heeft gekregen voor het onderhoud van de jacuzzi. Gelieve aarde, zand en vuile stoffen te vermijden.OvermachtWanneer jacuzziplezier omwille van overmacht haar leveringsplicht niet kan nakomen, kunnen zij in samenspraak met u de levering opschorten en/of __ al dan niet in samenspraak met u __ het huurcontract ontbinden. Dit laatste kan door één enkele schriftelijke verklaring en zonder voorafgaandelijk gerechtelijke tussenkomst gebeuren. Als klant kan u geen recht op schadevergoeding doen gelden voor het niet leveren van een jacuzzi.Einde huurcontractDe huurder is verplicht om het water in de jacuzzi te laten staan, stroom en een vrije doorgang te voorzien voor het ophalen van de jacuzzi. De jacuzzi wordt ter plekke nagekeken en indien er zich geen problemen voordoen, wordt de waarborg teruggegeven.Verlenging van het huurcontractDe huurder is verplicht om de huurprijs voor het verlengen van een huurcontract te betalen binnen een termijn van 3 dagen bij het ingaan van de nieuwe huurperiode. Bij niet betaling halen wij de jacuzzi op om verder te verhuren.Cadeaubon

Een cadeaubon wordt bij ons geregistreerd en is 2 jaar geldig, startende van de datum van aankoop.Wij wensen u zeer veel jacuzziplezier !